Dette er første forsøg på at spiralisere (det hedder det altså fra nu af) en alt for lille gulerod.
Første vurdering af denne eftersigende fantastiske dims:
- Grøntsager skal have en hvis størrelse før det ligesom rigtig batter
- Det kræver lige lidt øvelse, men virker ret nemt
- Den fylder virkelig ikke særlig meget - Spiralerne kan laves i to størrelser hvoraf jeg synes den mindste (billedet) er lidt for stor til min smag, men det må jeg jo så leve med
Note til mig selv:
Brug den medfølgende ende-finger-beskytter-dims!!! AV
Den var da smart - Jeg står altid tålmodig og skærer både gulerødder go squash i tynde strimler, men den her løser jo problemet
SvarSletDet er nemlig pivsmart!!
SletJeg lavede en kæmpe portion kødsovs forleden hvortil jeg spiraliserede en squash og spiste rå...kæresten fik selvfølgelig rigtig spaghetti....(er det ham eller mig, der får specialkost??) men det tog mig ikke mere end et par minutter at skrue en hel squash igennem dimsen. SÅ smart! Og den varme kødsovs gjorde min squash-spaghetti lun og mør....
Du må afsted og købe sådan en Frøken Lyngsø:-)