søndag den 25. maj 2014

G.e.n.i.a.l. løbe-app til nybegynderen

Hip hip og hurra!

Jeg har fået anbefalet app'en Get Running - har købt den i App Store for 19 kr....og wup wup siger jeg bare.Har løbet med den for første gang i dag og jeg er vældig tilfreds!!

Jeg har været i løbeskoene nogle gange efterhånden, men har ikke rigtig fundet en rytme og har nok også presset mig selv for hårdt....har da i hvert fald døjet med ondt i venstre skinneben i et stykke tid. Øv.
Jeg har også Endomondo, men den fungerer ikke rigtig for mig...endnu. Men for fanden...jeg kan jo heller ikke løbe! Og det er altså lidt nedslående at se at jeg "løber" to km på godt 16 min! Just saying.

Så i dag var første gang med Get Running. Det er en app, der guider dig sikkert igennem fra at kunne løbe et min til at kunne løbe 30 min sammenhængende på ni uger ved at løbe tre gange ugentligt.
Det er top godt. Den fungerer sammen med min musik-app og hver gang jeg skal ændre fra gang til løb eller omvendt, skruer den bare lidt ned for musikken og fortæller mig hvad jeg skal gøre. SÅ smart. 
Det er en rar engelsktalende dame - ikke en computer! - der fortæller hvor langt jeg er nået og hvor længe jeg skal løbe endnu. Det er rart at vide når der er 30 sek og 10 sek tilbage...så kan jeg godt lige klare det sidste.

Jeg håber at jeg eeeeendelig har fundet, det der kan hjælpe mig videre og måske kunne gøre mig glad for at løbe....fordi jeg rent faktisk kan;-)


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar